Go to Market program for vækstvirksomheder

For et par år siden indgik vi et samarbejde med Vækstfonden med henblik på at sammensætte et Go To Market program til brug for porteføljeselskaber under Vækstfonden. Programmet blev udviklet i samarbejde med Søren Steen Rasmussen, partner i Vækstfonden, samt Søren Pallesen, daværende konsulent i Vækstfonden.

Om programmet

Programmet er skræddersyet til at skabe vækst i mindre og mellemstore virksomheder. I større virksomheder vil det være hensigtsmæssigt at implementere programmet på et udvalgt forretningsområde eller marked. Hvis man har med et simpelt produkt at gøre (uden et stort teknologiindhold) på et velkendt marked, kan processen gøres kortere.

Selskabernes udfordring

Vækstfonden har investeringer i en stor portefølje af selskaber, og det primære mål er at udvikle virksomhederne med henblik på senere exit. Ambitionsniveauet for vækst ligger højt. Der forventes vækstrater på 2-3 cifre årligt, hvilket stiller betydelige krav til ledelsens evner til at gå i markedet. Mange iværksættere er (heldigvis) innovative mennesker, hvis medfødte interesse er opfindelsen/produktet. En uheldig bivirkning, der ofte ses, når der tilføres venturepenge, er, at den medfølgende tryghed, som pengene giver, får iværksætterne til at flytte fokus fra salget og i stedet bruge den "købte" tid på at perfektionere produktet

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL