International Go To Market: Sandhedens øjeblik

Udfordringen for virksomheder er ikke kun at identificere et behov, udvikle og finansiere et unikt nyt produkt, men også at vælge den optimale Go To Market strategi. Strategivalg og eksekvering i kommercialiseringsfasen kan være afgørende for virksomhedens succes - og i disse tider måske overlevelse. Dette er en quick intro til international Go To Market.

For mange virksomheder markerer afslutningen af et langt og ofte opslidende udviklingsforløb indledningen til den næste store udfordring - kommercialiseringsfasen. Produktet har været igennem prototyping og test og er nu færdigudviklet. Ledelsen har brugt al energi på R&D måske endda kapitalrejsning, og NU er det store øjeblik kommet: Der skal tjenes penge, mange penge.

Scenariet er typisk for en produktdrevet teknologivirksomhed, hvor innovation er i højsædet, og stifterne typisk er dygtige personer med en teknisk baggrund. Alle er overbeviste om produktets fortræffeligheder, behovet er undersøgt, men hvordan kommer vi ud til kunderne? Afgørende for produktets succes er nu valg af den optimale Go To Market strategi.

Hvad dækker Go To Market begrebet egentlig over?

Go To Market er en del af marketingstrategien og typisk anvendt i forbindelse med lancering af nye produkter. Hvor marketingstrategien blandt andet definerer marketing

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL