Digital strategi & website for Restaurant Address

”Vi besluttede sammen med Cool Gray at lægge ud med organisk optimering som strategisk fundament til vores website og Google AdWords, fordi det er baseret på efterspørgslen her og nu”,

Restaurant Address bad os om at levere et splinternyt website. Derudover indeholdt opgaven også, at vi implementerede en ny digital strategi med søgemaskineoptimering, synlighed på Google Maps og AdWords annoncering.

Vi hjalp med at definere onlinemål, skabe og eksekvere en digital strategi og udviklede et SEO og mobiloptimeret website. Alt dette sikrer nu, at restauranten får langt de fleste bookinger online. Med strategien rådgav vi Address i, hvordan sociale medier kan drive trafik til deres website, og hvordan den trafik bliver konverteret til gæster i restauranten.

”Med en ny hjemmeside ønskede vi at skabe en platform, som vi kan kontrollere og hvor vi kan fortælle vores egen historie, som den fortjener at blive fortalt. Med et webdesign af smukke billeder og indhold, der viser, hvem vi er. Det er også her, vi kan ændre menuen eller fremhæve arrangementer og koncerter. Og så ønskede vi at skabe en mulighed for at kunne bestille bord på den mest brugervenlige måde, og bordbestilling og telefonnummer fremgår derfor tydeligt på alle sider. Efter lanceringen af det nye website kunne vi med det samme se, at antallet af online­bookinger steg betydeligt” fortæller Kim Hansen, ejer af Address.

En høj organisk plads på Google, en opdateret Google Maps placering og brugeranbefalinger er vigtige parametrer for lokale og mellemstore virksomheder. Trafikken fra organisk SEO er gratis, og det hjælper potentielle gæster med at finde restauranten i forhold til deres geografiske placering. Det er en god langsigtet investering med en høj ROI.

Resultater
Address får 6,8 KR. i indtjening pr. 1 krone brugt på AdWords
+ en konverteringsrate på 30% på deres website.