Koncept, design & film for INVISIO

Introduktionen af INVISIOs innovative Intercom System krævede et modigt, kreativt og ambitiøst univers. Cool Gray skabte en anderledes fortælling, der gav opmærksomhed – og dialog.

Opgaven var at udvikle en kommunikationsplatform, der etablerer Intercom System som et subbrand i INVISIOs brandportefølje, og derfor er fuldstændig kompatibelt med alle eksisterende INVISIO produkter. Platformen skulle desuden skabe opmærksomhed og en dialog blandt indkøbere og procurement stakeholders. Og forklare, hvorfor Intercom System er en banebrydende løsning.

På udstillinger for forsvarsudstyr bliver det indledende arbejde ofte lagt for indkøb af nyt udstyr. Det er her nye produkter lanceres, behov kan klarlægges og en dialog kan etableres. Og til disse udstillinger verden over producerede vi en anderledes produktfilm – en kort teaser-udgave før Intercom System lanceringen og en længere udgave, der fungerede som en integreret del af Invisios messestand.

Ønsket var at skabe en anderledes lancering. En lancering båret af et univers defineret af Intercom Systems kerneværdi – lyd. Al handling er defineret i lydbølger og tempoet sættes af et unikt komponeret lydspor.

Generelt er markedsføring omkring forsvarsudstyr præget af afdæmpede og faktaorienterede annoncer. Udtrykket ender som regel med at være generisk, og er typisk et packshot og nogle bulletpoints. Vi valgte derfor en retning, som i langt højere grad er engagerende for modtageren. Lydbølgeuniverset omfavner de rationelle budskaber, men efterlader samtidig modtageren med en emotionel værdi.

Filmene er skabt i samarbejde med vores strategiske samarbejdspartner, produktionsselskabet Frame by Frame