Koncept & visuel identitet for Roche Danmark / CoaguChek®

Roche ønskede at skabe opmærksomhed omkring måleapparatet CoaguChek® og muligheden for nem og selvstyret AK-behandling efter en blodprop. Målet var 200 besøgende på CoaguChek’s landingpage om måneden

For patienter, der har været ramt af en blodprop, er der en enorm følelse af frihed i at gå fra de meget hyppige tjek hos lægen til at blive selvtestende. Pludselig kan alle tjek foregå hjemme ved køkkenbordet med et simpelt måleapparat der måler INR-værdien i blodet. Og man kan leve sit liv som man gjorde før, også uden angsten.

Vi skabte kampagnen ’Blodprop – og hva’ så?!’ med underlinjen ’mindre patient, mere menneske’. Kampagnen bygger på indsigten om, at man føler sig mindre syg, når man ikke skal til lægen konstant. Og dét man har brug for er, at blive set som menneske, ikke patient.

Kampagnens budskab er klart: Med nem og selvstyret AK-behandling går livet (næsten) videre som før.

Vi tog afsæt i mindste format fordi kampagnen skulle kunne fungere på bannere. Og anvendte et lige på og meget enkelt formsprog, der skiller sig ud og er dynamisk og let genkendeligt inspireret af blodet fra den lille priktest i fingeren.

Kampagnens omdrejningspunkt er en selvstændig landing page med navnet ’Mere menneske’, et site fri for indviklet fagsnak og som underbygger kampagnens enkle budskab. Landing page bakkes op af annoncer i udvalgte aviser og magasiner.

På online bannere har vi optimeret efter geografi, demografi og et udvalg af søgeord identificeret som relevante i forhold til kampagnen, f.eks. personer som før har søgt på ord som blodprop, blodpropforebyggende medicin, INR-værdi osv.