Velkommen Sofie Aarenstrup – nyansat Automation Projektleder hos Dwarf

Siden 1. januar 2017 har Sofie været en del af Marketing Automation teamet, hvor hun driver projekter, hvor automation øger kundernes værdi i form deres online tilstedeværelse og marketingaktiviteter.

– Jeg søgte et veldrevet og positivt indstillet digitalt bureau, hvor der er dygtige folk. Da jeg så jobopslaget fra Dwarf på LinkedIn, blev jeg allerede dér ramt af den meget familiære og uformelle tone, som jeg oplever her på bureauet. Det gør en stor forskel for mig, at vi ikke kun møder ind hver dag, fordi det er vores arbejde! Jeg kan rigtig godt lide den store passion, som driver alle mine kollegaer her.

Sofie ser frem til at blive udfordret af opgaver, som hun ikke har prøvet før. Tidligere har Sofie arbejdet tre år hos IBM i marketing- og kommunikationsafdelingen samt hos Speak Media.

– Via min uddannelse har jeg arbejdet med digital marketing, nudging, app-udvikling mm. Så alt hvad jeg har rørt ved, har været digitalt, og derfor helt naturligt for mig at vælge et digitalt bureau.

I sin nye stilling hos Dwarf arbejder Sofie også indenfor et interessefelt

– Service ligger mit hjerte meget nært. Jeg startede i sin tid hos IBM i deres Client Center, så jeg ved, hvor meget en god dialog, høj service og tryghed betyder i kunderelationen. Det har et stort fokus for mig, og kan bruges i alle henseender. Hos Dwarf er jeg en del af Marketing Automation teamet, som er et team af tunge specialister og ingeniørprofiler, som jeg supplerer fint med min marketing- og kommunikationsprofil.

– Jeg forventer, og ved allerede, at jeg bliver endnu skarpere inden for Marketing Automation her hos Dwarf, og det glæder jeg mig til at kunne afdække kundernes behov, og bidrage til, at deres forretning vokser ved hjælp af marketing automation.

Denne case er publiceret af: Dwarf