Qigo: Tons-tung takeaway

Har du brug for en bil, der kan trække to voksne, tre børn, en hund og en campingvogn op ad Kasselbakkerne? Eller er du på udkig efter en lille kvik bybil, der kan vende på en femogtyveøre?

På Qigo er bilerne inddelt i otte kategorier – der passer til de fleste behov – for at hjælpe brugeren trygt på vej. Der er en lille hage ved konceptet, for hvad med turen rundt om bilen, hvor man sparker lidt til dækkene og nærstuderer de mindste buler og ridser? På Qigo er det mekanikeren, der tager turen rundt om bilen og i hånden har han en smartphone, så han kan dokumentere alle de små mærker og skrammer, som ikke kan undgås. Biler, der har levet et aktivt liv, har smilehuller. Men det er ingen hemmelighed.

I det hele taget har vi gjort ekstra meget ud af at optimere processerne. Alle data fra Bilinfo, mekanikerens gennemgang af bilerne og de udvendige og indvendige 360° fotos bliver overført automatisk fra værkstedet til websitet. Løsningen er udviklet i Laravel framework og hostet i Amazon Cloud. Der bliver brugt masser af 3D-views, billeder og videoer på qigo.dk. Der er til gengæld ret få traditionelle contentsider og endnu færre redaktører, da de fleste processer er eller bliver automatiseret. Ved at bruge et framework slipper vi for at loade en masse CMS-funktionalitet, som sitet ikke bruger.

At løsningen samtidig bliver hostet i Amazon Cloud giver løsningen en masse skalerbarhed, så ALD kun betaler for den serverkapacitet de bruger – også når behovet svinger meget i forbindelse med marketingaktiviteter. Foran cloud-serveren har vi installeret Cloudflare. Det giver øget sikkerhed og hurtigere caching tættere på den enkelte bruger.

Læs hele casen på Dwarfs hjemmeside.

Denne case er publiceret af: Dwarf