Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bernhard Bangs Allé 25, 2000 Frederiksberg C

Innovative digitale brugeroplevelser

Ideen var at skabe et anti-bureau. En arbejdsplads hvor man havde lyst til at komme hver dag. Et sted hvor man kunne være sig selv. Et sted som var uhøjtideligt og uformelt, men super-professionelt med tæt forhold til kunderne, som skulle behandles, som man behandler gode venner.

Med afsæt i det tankegods arbejder vi hver dag for at begejstre og engagere dine kunder med innovative digitale brugeroplevelser.

Vores udgangspunkt bygger på forståelse, strategi og research – og derfra bygger vi det rigtige design og den rigtige UX i den rigtige teknologi for jer forretning. Og så sørger vi selvfølgelig for at tage hånd om de digitale services, I yder til jeres kunder.

Når vi forstår værdien af jeres forretning, vælger vi redskaberne og rammerne, og til sidst udfører og udvikler vi det, vi er blevet enige om. Vi skaber digitale løsninger på forretningsmæssige udfordringer, og derfor skal vi forstå, før vi kan vælge, hvad vi skal udføre.

Vi er omkring 45 strateger, kreative, designere, UX’ere, udviklere, dialogarkitekter mm. samlet i en nedlagt skofabrik på Frederiksberg. Københavns Brooklyn kalder vi det!

 

Nyt om navne
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.