Sankt Annæ Plads 13, København K

Full service medie- og reklamebureau

OMI er et full service medie- og reklamebureau, drevet af en enkel mission: At optimere vores kunders marketinginvestering og hjælpe dem med at sælge mere – for mindre!

Vi har, siden vi startede i 2008, troet fast på, at integration mellem marketing, medier og teknologi er det, der skaber resultater. Og det er mere sandt nu end nogensinde før. Kunder og forbrugere i dag forventer høj relevans, perfekt timing og personlig dialog. Så brands og i særdeleshed bureauer skal skabe skarpere budskaber og navigere mere behændigt i et fragmenteret mediebillede. Samtidig skal de ikke mindst være hundredmetermestre i datahåndtering og teknologibårne eksekveringsmetoder som Marketing Automation.

I OMI tilbyder vi både klassiske bureauydelser; strategi, koncept, kreativt design, webdesign medieplanlægning og -eksekvering. Og så kan vi hjælpe dig med at blive mere relevant, personlig og veltimet. Som specialister i Marketing Automation hjælper vi dig med både strategi, systemvalg, integrationer, dataindsamling- og håndtering og selvfølgelig også gerne med eksekvering og drift og med at skabe en masse fedt og effektivt content.

 

Cases