Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sankt Annæ Plads 13, København K

Full service medie- og reklamebureau

OMI er et full service medie- og reklamebureau, drevet af en enkel mission: At optimere vores kunders marketinginvestering og hjælpe dem med at sælge mere – for mindre!

Vi har, siden vi startede i 2008, troet fast på, at integration mellem marketing, medier og teknologi er det, der skaber resultater. Og det er mere sandt nu end nogensinde før. Kunder og forbrugere i dag forventer høj relevans, perfekt timing og personlig dialog. Så brands og i særdeleshed bureauer skal skabe skarpere budskaber og navigere mere behændigt i et fragmenteret mediebillede. Samtidig skal de ikke mindst være hundredmetermestre i datahåndtering og teknologibårne eksekveringsmetoder som Marketing Automation.

I OMI tilbyder vi både klassiske bureauydelser; strategi, koncept, kreativt design, webdesign medieplanlægning og -eksekvering. Og så kan vi hjælpe dig med at blive mere relevant, personlig og veltimet. Som specialister i Marketing Automation hjælper vi dig med både strategi, systemvalg, integrationer, dataindsamling- og håndtering og selvfølgelig også gerne med eksekvering og drift og med at skabe en masse fedt og effektivt content.

 

Cases
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.