Metalbuen 66, 2750 Ballerup

Cloud-løsninger til ERP, HCM og CX

Oracle’s Cloud tilbyder komplette SaaS applikations-suiter indenfor virksomhedsstyring (ERP), personalestyring (HCM) og kundeoplevelse (CX).

Desuden tilbyder Oracle i sin cloud klassens bedste database Platform as a Service (PaaS) og Infrastrukture as a Service (IaaS) fra datacentre i Europa, Asien samt Nord- og Sydamerika. Oracle Cloud er branchens bredeste og mest integrerede sky med ibrugtagningsmuligheder, der går fra den offentlige sky og til dit datacenter. Oracle Cloud hjælper organisationer med at drive innovation og forretningstransformation ved at forøge agilitet, nedsætte omkostninger og reducere IT-kompleksitet.

Software as a Service

Med Oracle Cloud SaaS får du hastigheden og innovationen i best-of-breed cloud-software i en komplet, sikker og forbundet cloud-suite. Integreret med moderne, bedste praksis-processer og indbyggede sociale, mobile og analytiske muligheder hjælper Oracle Cloud-applikationer dig med at levere de oplevelser, som kunderne forventer, med at få talentet til at lykkes og med at levere den performance, som markedet kræver.

Platform as a Service

Oracle Cloud Platform as a Service (PaaS) hjælper udviklere af virksomheds-IT og ISV-udviklere med hurtigt at bygge og ibrugtage applikationer – eller udvide Oracle Cloud SaaS-apps – vha. en robust cloudplatform, der er baseret på branchens #1 database og applikationsserver.

Infrastructure as a Service

En omfattende samling integrerede, abonnementsbaserede infrastrukturtjenester, der gør det muligt for forretninger at køre enhver arbejdsbelastning i en robust sky håndteret, hostet og understøttet af Oracle.