Tuborgvej 5, 2900 Hellerup

Digitalt B2B marketingbureau

Blue Business er et internationalt arbejdende digitalt B2B lead generation bureau. Vi har speciel fokus på Account Based Marketing (ABM), som vi tror bliver en game changer for B2B markedsføring i 2019.

B2B markedsføring er under hastig forandring. Vinderne er de marketing afdelinger, der kan dokumentere effekten af deres tiltag og som bidrager til virksomhedens top- og bundlinje. Vinderne er også de marketingfolk, der forstår at etablere et konstruktivt samarbejde med salgsafdelingen. Blue Business vil gerne arbejde sammen med de marketingafdelinger, der vil med på den digitale lead generation rejse og dermed aktivt bidrage til forretningen.

Marketing automation er et vigtigt redskab for at komme i mål med digital lead generation. Blue Business er autoriseret reseller af Act-On, der er en af verdens største marketing automation platforme. Act-On er anerkendt af Forrester og Gartner som en ledende platform. Vi understøtter også HubSpot og Marketo.

Rigtig mange virksomheder har en key account strategi, fordi 80/20 reglen også gælder for dem. For disse virksomheder er Account Based Marketing (ABM) et vigtigt strategisk valg. Blue Business rådgiver og implementerer ABM baserede kampagner, hvor målet er at skabe større synlighed, flere kontakter og flere muligheder hos de få nøglekunder, der virkelig betyder noget for din virksomhed. Vi ser Account Based Advertising (ABA) og Account Based Social Advertising (ABSA) som vigtige komponenter i en ABM udrulning.

Blue Business blev grundlagt i 2000 og fokuserer primært på følgende segmenter: IT/software, pharma/life science, manufacturing og service baserede virksomheder. 95% af vores omsætning kommer fra internationale opgaver og vi har direkte kunder overalt i Europa og i USA. Vores nuværende kundebase tæller både små og store virksomheder. Brands som Commvault, Convena, FLSmidth, Lenovo, Microsoft Dynamics, Novo Nordisk, SparInvest og TIA Technology er kunder hos os.

Vi er et full service WYSIWYG (What You See Is What You Get) bureau, vi er pragmatiske og meget resultatorienterede. Vi er et team af senior folk, der kobler op med de bedste indenfor SoMe, digital advertising og kreative specialistydelser. Vi er parate til at diskutere Payment By Results aftaler.