Kronprinsensgade 2, 2.sal, 1114 København K

Social Media Distribution med speciale i redaktionelle influenter.

HER ER VI HELT UNIKKE: Få dit sponsorerede indhold vist i top mediers sociale nyhedsstrøm. Byg din egen sociale medieplan med tusindvis af redaktionelle influenter gennem vores platform Native Avenue.

DIGITAL : Vi rådgiver og eksekverer på alle former for digital markedsføring og kan hjælpe dig gennem hele værdikæden fra idé og koncept til programmering og udførsel. Resultater, Involvering og Hands-On er nøgleord, når vi arbejder med indhold, formater og teknologi.

SOCIAL: Sociale medier er stærkest i vores DNA. Vi tror på integreret og involverende løsninger, der får brugeroplevelsen til at skille sig ud. Vi er passioneret omkring at lave indhold “rigtigt” socialt og at udnytte de mest effektive distributionsmetoder.

INDHOLD: Fortæl historier, som underholder. Ikke reklamer, der irriterer. Vi hjælper dig med at definere, producere og distribuere din content markedsføring.

TEKNOLOGI: Native Avenue er vores uundværlige Content Marketing platform og distributionsmaskine, når vi dagligt optimerer på medieindkøb. Vores netværk af top medier giver dig unik adgang til troværdige nyhedsstrømme.

Prettysocial media er en international udbyder af content marketing kampagner på sociale medier, der leveres i nyhedsstrømmen via de sociale kanaler hos dagblade, magasiner og andre publikationer med stærke fanskarer. Herunder paid social kampagner, strategi-rådgivning og produktion af indhold.

Virksomheden er stiftet i 2013 af Ulrich Schmidt, Trine Buus og Oliver Fahle samt et team af erfarne digitale marketingfolk og er aktive i Skandinavien, Tyskland, Storbritannien, Holland og USA. Medarbejdere i Danmark: 6