Øster farimagsgade 75, 2100 København Ø

Førende indenfor erhvervsrejser og events

Lad jeres rejse starte hos os – vi er Danmarks mest erfarne arrangør af firmarejser og events. Med udgangspunkt i jeres virksomhed og i jeres ønsker, specialdesigner vi rejser og oplevelser, der kan ses, mærkes og huskes. Vi har flere end 800 firmarejser bag os, men ikke to af dem har været ens.

Jeres situation er vores startskud
Uanset om hele virksomheden skal afsted eller blot et mindre team, så tager vi altid udgangspunkt i jeres situation, når vi designer oplevelserne. Hvad er jeres mål med rejsen? Hvad vil I gerne opnå? Og hvordan får vi det bedste ud af budgettet? Det kræver et godt samarbejde at opnå et vellykket resultat, og vi vil gøre vores bedste for at skabe succes på jeres banehalvdel. Vores vigtigste opgave at rådgive jer undervejs og at have overblik over alle detaljer, så I kan være til stede på rejsen.

OUTVENTURE – en anderledes oplevelse

Lad os hjælpe jer med at finde aktiviteter til jeres firmarejse, der kan mærkes i krop og sjæl. Vi tilpasser dem, så de passer til lige netop jeres virksomhed, til deltagerne på rejsen og til jeres øvrige program. Skal I ud i naturen langt væk fra kontoret, kan vi anbefale jer at lade jer inspirere af vores OUTVENTURE-aktiviteter. Her får I overraskende og nye oplevelser på velkendte destinationer. De foregår alle under åben himmel og vil med garanti blive husket længe af deltagerne.

Få et oplæg

Er I på udkig efter gennemarbejdet teambuilding, incentive-rejser, produktlanceringer, kundearrangementer eller en medarbejdertur, så kommer vi gerne med et bud på en samlet pakke.

Vi glæder os til at høre fra jer!