2008 bliver kundens år

Kunderne er en knaphedsfaktor, og det bliver sværere at få målgruppen i tale. Derfor vil markedsføring i det kommende år blive meget mere på forbrugernes præmisser i flere henseender. Massemarkedsføringen er for alvor under pres. Det bliver året, hvor viden om, og relationer til kunder bliver en afgørende faktor - CRM bliver revitaliseret!

Påstanden om, at "2008 bliver kundens år" bakkes op af flere analyser - bl.a. New York Stock Exchange CEO Report 2008 med titlen 'Year of the Customer'. Her har 240 topledere fra 24 lande givet deres bud på udviklingen i det nye år. Og de er enige om, at 2008 bliver kundens år. Ifølge rapporten skal kundernes hjerter og hjerner bl.a. vindes ved internt i virksomheden at øge fokus på ledelse, produktudvikling og ny teknologi.

Hvorfor nu det?

Mængden af kommunikation er vokset markant de seneste 10 år. Det giver udfordringer, når en målgruppe skal bearbejdes effektivt. Budskabet til kunden skal igennem en 'støjmur', inden det når frem.

Støjmuren er blevet tykkere, bredere og højere. Kort sagt er det blevet sværere at få taletid hos kunderne. Forbrugerne anvender ikke mere tid på at se tv, lytte til radio eller læse aviser mv.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL