Bannere der rykker

I takt med at banneret løbende spås den visse død, fødes der masser af nye friske bannerformater og ideer. Og selvom SEO tager godt for sig af online-annoncekronerne, viser statistikkerne, at bannermarkedet også er i vækst. Vi har derfor tilladt os at blive begejstrede for en stund og har fundet en god håndfuld sprudlende bannerkampagner fra ind- og udland.

Inden vi drager ud på banner-eventyr, vil jeg kort ridse op, hvad - nogen mener - der skal til, for at et banner sidder lige i øjet.

Et banner er et interaktiv kontekstbestemt online-annonceformat. Som med alle andre annonceformater (on- og offline) findes der et sæt gyldne regler for den kreative og tekniske eksekvering, det giver mening at følge - og bryde, ikke mindst.

Sørg derfor for, at dit budskab og din intention er let at afkode, og at du overholder dit løfte, når modtageren vælger at engagere sig med et klik. Du er godt på vej, hvis du har en enkel og klar tekst, som spiller sammen med et dragende layout. Og nu hvor du har muligheden, så lav gerne flere varianter af dit

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL