3 trin til et App design dine brugere vil elske

Det er nødvendigt at finde ud af, hvordan en digital løsning skal skabe værdi for brugeren, før det er muligt at finde ud af, hvordan den skal skabe værdi for virksomheden.

One size doesn’t fit all

Der findes masser af gode UX-strategier, men der findes ingen universel løsning eller model, der kan bruges på alle typer projekter. Dit valg af strategi afhænger af virksomhedens indsigt i eget marked, brugerne, der befinder sig i markedet og validiteten af den indsamlede data. Det betaler sig med andre ord at tænke brugerens og virksomhedens behov sammen fra starten.

Når behovene er afstemt, skal du vælge en proces med udgangspunkt i Lean UX, Design Thinking eller et afgrænset designsprint, og så er du ellers klar til at arbejde i detaljen med prototype, brugertests og rejse til markedet.

Brugertests betaler sig

Selv de mindste virksomheder har råd til en lille brugertest, og det er under alle omstændigheder dyrere at lade være. Større virksomheder med tilsvarende større budgetter har selvsagt råd til at gå mere i dybden. Det vigtigste er at finde en balance mellem virksomhedens ambition og brugernes behov på baggrund af budgetter, time

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL