4 steps til hvordan du håndterer shitstorms på sociale medier

Den stigende brug af sociale medier har for mange virksomheder og organisationer ført til en sammensmeltning mellem PR, marketing og kundeservice. Samtidig har den stigende tendens distribueret kontrollen over firmaers omdømme ud til offentligheden, som på de sociale medier kan dele deres gode samt dårlige oplevelser med et bestemt brand med resten af offentligheden.

Den stigende brug af sociale medier har også ført til, at mange virksomheder i dag står overfor nye udfordringer, når det kommer til krisehåndtering, da kriserne nu til dags ofte opstår på de sociale medier og spreder sig med hastige skridt. Det er derfor altafgørende at forebygge en sådan krise, da forebyggelse altid er bedre end helbredelse, og vi giver derfor fire essentielle råd til at opnå den optimale forberedelse.

1. Kend din målgruppe og deres anvendte medier

Første skridt på vejen mod udarbejdelse af en forebyggelsesstrategi er at få et indgående kendskab til din virksomheds målgruppe. I denne sammenhæng er det vigtigt at se nærmere på, hvordan din målgruppe opfatter dig. Dette vil give dig en idé om, hvad din målgruppe forventer af din virksomhed og dens handlinger. Dernæst er det vigtigt at identificere,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL