Camilla Blicher, Arla Foods, om positionering mejeri kategorien

Når det handler om detailhandel, rummer mejeriprodukterne det hele. Det er højt forarbejdede råvarer med en begrænset holdbarhed. De bliver brugt i stort set alle husstande, på alle tider af døgnet og både som basis og til nydelse. Derfor har MARKET naturligvis talt med flagskibet ARLA Foods, nærmere bestemt Camilla Blicher fra Corporate Marketing & Sales, om virksomhedens arbejde med butikker og kæder.

Allerførst, hvad er dit ansvarsområde i Arla?

Jeg sidder i den afdeling, der hedder Corporate Marketing and Sales. Og jeg er ansvarlig for de ting, vi laver på salgssiden, som er corporate. Det vil sige de tværgående aktiviteter og projekter, som ikke bliver drevet af den enkelte salgsansvarlige i hvert enkelt land. Jeg bruger blandt andet tid på at drive vores sales board for hele verden og på vores globale uddannelsessystem for salg og marketing-Commercial Academy

Der er jo et vigtigt led mellem jer som producent og kunden - nemlig detailhandelen. Hvad betyder det for jer?

Nu kalder vi jo faktisk detailhandelen for vores kunder, for det er dem, vi i første omgang sælger til. Og det er bare en ekstra understregning af, at detailhandelen betyder rigtig meget.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL