Det kræver mod at gå ind i sponsering men gevinsten er tilsvarende stor

Kan du huske, hvem der sponserede FCK før Carlsberg? Eller Superligaen før SAS? Men du kan nok huske, at det var CSC, som sponserede Riis Cycling Team, før Saxo Bank kom til. Så de kan åbenbart et eller andet i cykelsporten. MARKET har talt med adm. direktør Trey Greenwood om nutiden og fremtiden inden for sponsering. Og om holdets aktuelle udfordringer på sponsorfronten.

Lad mig starte med at spørge dig, hvilke anvarsområder du har som administrerende direktør for et cykelhold?

Jeg er ansvarlig for at køre vores virksomhed og holdet. Jeg leder dag-til-dag operationen samtidig med, at jeg også står i spidsen for den strategiske retning for gruppen, som er udviklet af Bjarne, mig selv og vores bestyrelse. Vi er en lille gruppe med en flad organisationsstruktur, og det betyder, at jeg er ret involveret i alle dele af vores virksomhed. Fra at sælge og vedligeholde sponsorater til at arbejde med merchandise, vores brands visuelle identitet og selvfølgelig den daglige ledelse. Jeg er så heldig, at have en særdeles dygtig stab, så jeg behøver ikke at detaljelede nogen. Det er virkelig en ting, jeg sætter stor

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL