Er I kunderejsen værd?
Og hvordan får I kunden til at komme igen?

Dokumentation og kortlægning af kunderejsen er blevet et værdifuldt værktøj til visualisering af kundens oplevelse. Men hvad er en kunderejse, hvordan visualiserer du den og hvad kan du bruge den til?

”At rejse er at (op)leve” og ”If you can dream it – you can do it”. Citater fra 2 berømtheder der skaber vidunderlige eventyr og oplevelser for alle. Og her kommer min lille historie om oplevelser og kunderejser.

Der var engang en fin plantage med en lille råvare. Den voksede til et velsmagende produkt. Så ville den være større og blev til mange varer i en butik. Den fik så sin egen forretning. hvor den fandtes i mange varianter og snart blev den serveret med lækkert tilbehør i smarte stole eller bløde sofaer til at slappe af i. Nu kan kunderne så rejse på aktiv ferie til plantagen og plukke deres egen råvare og tage på kursus i at tilberede produktet, når de kommer hjem. Det er historien om kaffebønnen, der blev til oplevelsesøkonomi. Oplevelsen i butikken eller på ferien – før, under og efter – er nu blevet kortlagt og blevet

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL