Er Native Advertising en trussel mod PR?

Native Advertising og betalt PR. Begge discipliner er reklame og samtidig betalte ydelser. Så hvad er forskellen? Og udgør Native Advertising nogen form for trussel mod PR?

Den før så vigtige linje mellem reklame og PR udviskes, når man støder på betalt annoncering, hvor annoncen i form, følelse og funktion matcher indholdet i det medie, det optræder i. Dette kaldes Native Advertising.

Som PR bureau er vi ikke i tvivl om, at Native Advertising content primært skal produceres og ledes af PR – ikke af marketing eller reklame. Kun på den måde sikrer du, at dit Native Advertising er relevant for målgruppen.

Hvis vi starter med at se det fra kundens side; du har en vigtig produktlancering på vej for dit brand. Du er klar til at betale for at få omtale og udover almindelig reklameannoncering, overvejer du PR. En historie i en landsdækkende avis vil gøre rigtig meget i forhold til at gøre lanceringen en succes. Du går til dit PR bureau. De tror på historien, har en masse ideer til vinkler, men som det altid er med PR, kan intet garanteres.

Du overvejer Native Advertising. Med Native får du nu en

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL