Formlen på succesrige marketing-strategier

Findes der en opskrift på, hvordan man skruer en effektiv strategi sammen? En række ingredienser, som hvis rørt sammen i den rigtige mængde og rækkefølge sikrer succes? Dominic Twose, der er Global Head of Knowledge Management hos Millward Brown, har sammenlignet en lang række af de mest succesrige brands fra de seneste 10 år i forsøget på at udlede eventuelle fælles træk. MARKET har læst rapporten og videregiver her de vigtigste pointer og et udvalg af de eksempler, Twose anvender til at underbygge sine konklusioner.

De fleste mærker vil gerne vokse. Imidlertid er virkeligheden, at relativt få faktisk lykkes med større skift i position eller markedsandele. Efterhånden som markeder mættes, og produkter bliver mindre og mindre forskellige, er der nemlig færre og færre årsager for forbrugere til at foretage en mere gennemgribende revurdering af de enkelte brands.

Alligevel skal man ikke give op - det er som bekendt trods alt lykkes for nogle. I sin rapport, Driving Top-Line Growth, gennemgår Dominic Twose, Global Head of Knowledge Management hos Millward Brown, en række brands, som alle har opnået betydelig vækst i løbet af de seneste 10 år.

Som analysemateriale har Twose valgt at anvende cases fra

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL