Succes er vigtig

Saxo Bank er på mange måder en ret udansk virksomhed. Og de 2 stiftere, som er blevet kaldt alt fra kapitalister til ultra-liberalister, har heller aldrig lagt skjul på, at der er mange ting i Danmark, de gerne vil lave om på. Hertil kommer ambitiøse vækstplaner, globale målsætninger og en holdning til succes, som mange også ville mene karambolerer med dansk hverdagssnak. Alt det kan man synes om, hvad man vil - men Saxo Banks umiddelbare succes er svær at komme uden om. Market fik en snak med den ene af virksomhedens stiftere, Kim Fournais, om det at brande Danmarks hurtigst voksende online investeringsbank.

I 2001 fik Saxo Bank officiel status som bank, og siden har I vækstet i et uhørt højt tempo. Måske kunne du starte med i egne ord at opsummere for Markets læsere, hvad Saxo Bank og Saxo Bank-brandet er?

Helt kort forklaret er vores primære mål at være den foretrukne handelsplatform for den internationalt orienterede investor.

Vi er jo ikke en normal bank. Du kan ikke få et checkhæfte eller et billån hos os. Vi fokuserer 100% på investering, og det gør vi til gengæld globalt, på internettet og med en lang

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL