Fra websites til brandchannels

Da lyset blev dæmpet i Bella Centerets store konferencesal, tonede et kæmpe billede af en gravsten frem på det gigantiske lærred foran 370 mennesker. På gravstenen kunne man læse at det gamle statiske Internet var afgået ved døden, og scenen var sat til en dag om Internettets fremtidige udvikling. En fremtid, hvor levende billeder og bredbåndsmuligheder ville præge dagsordenen. Året var 2001 og bag konferencen stod Framfab, DR og Berlingske Tidende.

Vi vidste godt, at den vision, vi præsenterede tilskuerne for, var helt ude på kanten af, hvad der kunne lade sig gøre. Men ingen af os havde i vores vildeste fantasi forestillet os, at der skulle gå yderligere ca. 7 år før vores ideer skulle realisere sig!

Internettet har gennemgået en kolossal udvikling siden vi startede de første udviklingsprojekter tilbage i 1995 og frem til i dag, og det er vel næppe nogen overdrivelse, at Internettet har været den største forandringsdriver siden Gutenberg.

I den periode har jeg været gennem diskussioner med teleselskaber om hvorvidt SMS nogensinde ville blive en kommerciel succes eller om det bare var et forbigående modefænomen. Jeg har været med til at kæmpe for at overbevise banker om at Internetbanking

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL