Permission marketing

Ja, ja den er go' med dig. Er det ikke bare at åbne for en ladeport af ligegyldige tilbud?

Hvad er det

Permission marketing er vel i sin essens, at der etableres et tillidsforhold mellem afsenderen og modtageren. Set fra modtagerens side handler det om, at man afgiver sine kontaktdata i tillid til, at de tilbud, man modtager, ikke er ligegyldige eller ligefrem forsøg på svindel. Fra afsenderen er det et spørgsmål om respekt for modtagerens ønsker - at det er muligt at afgive relevante tilbud.

En gammel knark

Jeg er fra den generation, der kan huske Union bogklubben og Pladeklubben. Typisk stiftede man bekendtskab med disse gennem små tilbudshæfter (det var før TV-reklamer), der altid indeholdt et super introduktionstilbud, som fik troskyldige ungersvende til at bide på. Jeg har stadig en halv hyldemeter bøger og adskillige skiver med Hits of the 80'ties, som med al tydelighed dokumenterer min ungdoms letsind.

Slut med det

Finten var, at man var automatisk medlem af "klubben" som så udvalgte bøger eller plader til dig, der kom i en lind strøm måned efter måned, indtil man fik taget sig sammen til at melde sig ud af "klubben",

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL