Brandchannel - Er det ikke bare reklamefilm på nettet?

Hvorfor er det nu lige, at brands skal have deres egen TV kanal på nettet, har vi egentlig ikke TV kanaler nok på husalteret og i grunden er det jo meget bedre at se TV på sit TV end i en lille "boks" på nettet - så hvad går det her ud på?

En uvidende bondeknold

Det kan indimellem være svært at gennemskue motiverne for at forsøge sig med TV på nettet også for store kendte brands. Jeg undskylder allerede nu, at denne kommentar alene bygger på mine egne fordomsfulde og sikkert indskrænkede meninger, men jeg har ikke fundet nogen klokkeklare analyser eller holdninger til det at publicere sin egen brand channel på nettet. I mangel af bedre må du, min kære læser, nøjes med en omgang bondesnu logisk sans.

Lidt lærdom til dig

Lad mig starte et sted med en lille forklaring: Inden for naturvidenskaben (og også mange andre videnskaber) taler man om paradigmeskift. Det handler grundlæggende om, at man (nogen gange) pludselig får en åbenbaring, som gør, at man må anskue verden på en helt ny måde - hvis du stadig ikke er med, så kommer her er

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL