Fyr PR-folk der ikke forstår SEO!

Den største udfordring i marketing og kommunikation er ikke for lille Facebook reach, dårligere konverteringer eller skiftet over til mobilen. Nej, problemet er dig! I hvert fald hvis du kun fokuserer på dit eget område, skader du virksomheden! Åbn dine øjne for kollegernes mål og hjælp dem med at nå dem, når du kan.

Alt for mange virksomheder er silo-opdelte med afdelinger, hvor medarbejderne og chefer ikke forstår hinanden - og derfor ikke samarbejder. I marketing og kommunikation er vi ikke stærkere end det svageste led. Så det duer ikke, at den ene afdeling når 141 pct. af sit mål, mens en relateret afdeling kun når 68 pct. af sit mål. Det skader brandet. Vil du forstå din chef bedre, så lyt til afsnit 29 af Help Marketing, hvor vi fik indblik i, hvad en kommunikationschef laver i hverdagen.

Jeg har siddet med til møder i nogle af Danmarks største virksomheder, hvor visse personer pralede med, hvor skidt det gik for kolleger, mens de havde super godt styr på deres egne mål. Det er jo tåbeligt - jeg har tidligere sammenlignet det med krigene mellem familierne i Game of

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL