Hvordan passer Instagram ind i din kunderejse?

Instagram er ikke længere et medie, som kun er til at dele billeder af dine børn eller aftensmaden. Det har med tiden udviklet sig til at blive et essentielt værktøj for virksomheder til at lede forbrugeren igennem en kunderejse med et formål om at opnå loyalitet. Men hvordan kan dit brand være tilstede i de forskellige faser?

Hvad er en kunderejse?

Kunderejser kommer i mange former og er sjældent ens. I en verden hvor der konstant kommer flere brands til, og vi modtager +5000 visuelle budskaber hver eneste dag, handler det om for dig, at det lige netop bliver dit brand, kunden gennemgår en rejse med.

Rejsen kan være kompleks og kræve meget overvejelse, modsat kan den også være enkel og hurtig. Om din kunderejse bliver kompleks eller enkel, afgøres af mange forskellige faktorer som blandt andet tillid, branche og markedsføringsindsats.

Overordnet set går kunden gennem faserne opmærksomhed, overvejelse, beslutning og loyalitet. Vi ser i dag, at købsrejsen foregår på tværs af forskellige medier og platforme lige fra første gang, de bliver opmærksomme på et brand til, at de køber og forhåbentlig ender ud i loyalitet.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL