Nu er det tid til at møde forbrugeren

De tider er ovre, hvor succeser blev skabt i produktionshallen eller omkring direktionsbordet. Nu skal virksomhederne ud af industrikvarteret og møde forbrugerne ansigt til ansigt. Kigge på dem, lytte til dem og leve som dem. Det er vejen til at skabe produkter og brands, som forbrugerne vælger igen, og igen og igen.

I mange år har enhver kandidat med en MBA-uddannelse forladt skolen med en evne til kritisk at se på, hvordan hans eller hendes nye virksomhed leverer værdi, og at overveje alle potentielle omkostninger forbundet med den værdikæde, der bakkede den op. I bund og grund er denne kompetence summen af den industrielle proces, som i århundreder har været baseret på brugen af råmaterialer og forarbejdning af disse til fysiske produkter til forbrug.

I 2009 har vi en generation af forbrugere, som kun har kendt det digitale liv. Deres første legetøjstelefon var en mobiltelefon, og de tager deres digitale image med sig overalt i form af chat og e-mail. De er i stand til at designe deres offentlige image ved at personliggøre deres forbrug af både medier og produkter. Ingen generation har nogensinde haft så mange virkemidler.

Enhver marketingvirksomhed står

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL