Klima humbug

Det er tankevækkende, hvad god markedsføring kan gøre. Hvis reklamer generelt blev fremført med samme indhold som klima "reklame", ville ombudsmanden være efter dem lige med det samme - og med god grund.

Hvad skal vi tro

Med klima marketing bevæger vi os i dunkelt territorium. Vi slås konstant med argumenter, der bevæger sig i hver sin retning. Hvad skal man egentlig tro? Og her er vi nok inde på det centrale i markedsføringen omkring klimaet - det ender med at blive et spørgsmål om tro. Det er ikke ulig religionen, for de afsavn, vi må pålægge os selv for at nedbringe CO2 udslippet, bliver først belønnet i 2100 - og der er de fleste af os formentlig døde, så "paradiset" har lange udsigter.

Kyoto er go'

Somme mener endog, at selv om vi faktisk har overholdt de mål for CO2 udslip, der blev sat ved Kyoto aftalen i 1997 (20% nedsættelse af CO2), vil det kun betyde et temperaturfald på 0,05 grader i 2050 og 0,18 grader i 2100, eller sagt med andre ord en udsættelse af den forventede temperaturstigning på 2,6 grader i 2100 på 5 år ifølge IPCC, som er FN's mellemstatslige klimapanel. Vi

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL