App eller ikke app? læs med her

Efter mange år med virksomhed i app-branchen har jeg efterhånden lyttet til en del pitches fra skabertrængende iværksættere. Alle ønsker at ride med på app-bølgen, men langt fra alle bør. Går du eller din virksomhed med tanker om at få udviklet en app? Jeg har samlet en række overvejelser, man bør gøre sig, inden man investerer tid og penge i sådan et projekt. Der findes nemlig ikke en dårligere investering end i en app som ingen bruger.

Udnytter jeg formatet?

Et af de absolut vigtigste spørgsmål, man bør stille sig selv, inden man får udviklet en app, handler om maskinen, den skal køre på: smartphonen. Udnytter min app smartphonen som format? Din idé skal køre på en lille minicomputer med kamera, GPS, accelerometer og touchscreen, som de fleste render rundt med i lommen. Men udnytter din app-idé det? Kunne din idé lige så vel være en hjemmeside, som man åbner i internetbrowseren på sin smartphone? Her er der penge at spare, for en hjemmeside – også en mobiloptimeret en af slagsen – koster kun en brøkdel af en app.

MobilePay er formentlig Danmarks mest populære app. Hvis du skal betale med MobilePay i en butik, udnytter den bl.a. Bluetooth- og QR-teknologien til at bekvemmeliggøre

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL