Rosenvængets Allé 11, st. tv., 2100 København Ø

SEO/Search bureau

InboundCPH er et search-bureau, der øger mængden af trafik fra Google til jeres website og hjælper jer med at konvertere trafikken til leads og salg. Det gør vi gennem Search Experience Optimization (SXO) – en metode der skaber synergi mellem søgemaskineoptimering (SEO), Google AdWords og konverteringsoptimering (CRO) med afsæt i jeres målgruppes behov og adfærd.

Succesfulde samarbejder udspringer af et nært samarbejde mellem kunde og bureau. Derfor er gode relationer afgørende og noget af det, vi vægter højest. Vi er ikke en leverandør, men en partner, der går ind i samarbejdet med en dedikeret, åben og ærlig tilgang.

Vi arbejder med ét mål for øje: at sikre vores kunder i hele landet – store som små – succes gennem datadrevne, indsigtsbaserede strategier. Vi er stolte over at have skabt resultater for virksomheder som Audi, Lauritz.com, BRFkredit, Codan, Oticon og DFDS.

InboundCPH blev stiftet i 2013 af marketing-specialisterne Ian Rosenfeldt og Henning Madsen, som med 30 års sammenlagt erfaring udgør et solidt fundament for virksomheden. I dag er vi mere end 10 ansatte i København og Aalborg og 20 freelancere fra fem forskellige lande.

 

BESØG WEBSITE