ORDSTYRER, KONFERENCIER & KONFERENCELEDER

 Line Baun Danielsen er en rutineret, erfaren og engageret ordstyrer og konferenceleder. Hun favner bredt og har en god evne til at få tørt stof og tunge emner gjort nærværende og menneskelige. Med sin journalistiske baggrund stiller hun de gode spørgsmål og kan opsummere præcist. Alt det der er væsentlig, når en konference eller virksomhedsevent skal lykkes. Som konferencier har hun en sjælden evne til at skabe den gode, festlige og samtidig afslappede stemning. Line Baun Danielsen har fungeret som konferencier og ordstyrer i utallige sammenhænge bl.a. : Womens Board Award 2016 & 2017, DJØF’s Lederpris 2017, Kvinder i ledelse, Maj Invest Equity, DTL Årets Transportpris, LyLe, Hjerneskadeforeningen, KIU – kvinder med kræft i underlivet, SAP, Sport Awards Horsens, Danske Banks Litteraturpris, Iværk&Vækst messen, BrainsBusiness Award, Sport Awards Næstved.

 

MEDIE- OG KOMMUNIKATIONSTRÆNING

Hvor sikker er du, når du får stukket en mikrofon i ansigtet eller skal tale til en forsamling ? Har du styr på dine budskaber, dit kropssprog og din performance ? Jeg hjælper virksomheder og ledere til en sikker performance gennem individuelt tilrettelagte coaching- og træningsforløb. Ved hjælp af skræddersyede Q&A forløb med kamera arbejder vi med både kommunikation, budskaber og din samlede performance,  så du fremstår troværdigt og sikkert og i krisesituationer.

 

FOREDRAG:

“KOMMUNIKER SÅ DET FORSTÅS” (Varighed: 1 time)

Kommunikation og evnen til at formidle sine budskaber er afgørende i en verden, hvor krise, konkurrence og mange medieplatforme hører til vores virkelighed. Forskellen på succes og fiasko kan være en forkert udtalelse, en dårlig fremlæggelse eller manglende medietække. I ”Kommunikér så det forstås” får du de 10 kommunikationsbud og en powertalk om, hvordan du former og formidler dine budskaber skarpt og præcist. Du kommer med helt ind i ’hjertet’ af nyhedsredaktionen og hører, hvordan nyheder bliver til. Og ikke mindst hvordan du arbejder konstruktivt sammen med journalister og medier. 

 

“LÆG STRESS BAG DIG” (Varighed : 1 time plus spørgsmål)

Et foredrag om hvordan man rejser sig efter stress og tager styringen i sit liv. Og hvordan man identificerer og hjælper kolleger, der bevæger sig på ’kanten’. Foredraget tager afsæt i min egen historie. Jeg gik ned med stress i foråret 2016 og vendte aldrig tilbage til mit TV-job. Jeg tog i stedet mit liv og arbejdsliv op til revision og valgte at gå helt nye veje. Det var en angstprovokerende beslutning at sige farvel til det trygge arbejdsliv og til min identitet som TV-vært. Du får også inspiration og gode råd til, hvordan du tager store spring i livet – og ikke mindst hvordan du håndterer stress på arbejdspladsen..

 

“SKAB DIG bevidst” (Varighed: 1 time)

Mennesker dømmer og bedømmer hinanden hver dag ved første øjekast. Nogen er ragende ligeglade med, hvad andre måtte mene om dem. Men langt de fleste vil gerne opfattes positivt og seriøst – særligt på job. Hvor meget betyder udseende, fremtoning og opførsel i vores møde andre mennesker. Hvad tænker andre, når de ser os? Og hvad kan vi gøre ved det? Vi sender bevidst og ubevidst signaler i alt fra vores valg af briller, tøj, make-up og frisure til vores kropssprog og de ord, der kommer ud af vores mund. Jeg har som TV-vært i 28 år lagt ansigt og krop til seernes vurderinger, fået elevatorblikket – og ikke mindst modtaget TUSINDER af breve og mails fra folk med søde, sjove, kærlige, ubehagelige, uartige og grænseoverskridende kommentarer. I ”Skab Dig” får du et bud på det hele. Vi ser på, hvordan vi bliver mere bevidste om vores signaler – og hvad vi kan justere på.

  

“PRÆSTER DET BEDSTE HVER DAG” (Varighed: 1 time 30 minutter)

Hvordan sætter du dig op til at VÆRE PÅ, til at performe og udstråle energi, når deadline er lige om hjørnet, og nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig? Vi PERFORMER og ER PÅ hver eneste dag på jobbet og i vores private liv. Vi stiller store krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv. Ofte er det altafgørende, om du lykkes med din performance og kommunikation. Med udgangspunkt i mine 28-år som TV-vært og journalist deler jeg mine personlige erfaringer med formidling og high performance i et stressfelt med hyppige deadlines. Der er nemlig ikke er den store forskel på at stå foran 1 million tv-seere eller 50 mennesker på en generalforsamling, når vi skal præstere det bedste og budskaberne skal leveres. Så:

 • Hvordan sætter du dig op til at præstere det bedste ?
 • Findes der en PÅ-KNAP, der gør det nemmere at præstere – selv på en dårlig dag?
 • Hvordan styrer du din nervøsitet og bruger den konstruktivt ?
 • Hvordan får du dine budskaber klart og sikkert frem ???

“Præstér det bedste hver dag” giver dig både en værktøjskasse og teoretisk viden. Det er et foredrag om mod, målsætninger, vilje og hårdt arbejde.

 

“BAG SKÆRMEN” (Varighed: 1 time)

Livet på TV er langtfra så glamourøst, som det ser ud. Virkeligheden bag kameraerne er en ganske anden end, den, der ruller hen over skærmen. Og intet kommer af sig selv – heller ikke når man er ’TV-stjerne’ i Danmark. Det er omklædning i parkeringskældre, utålmodig venten på berømte personligheder,  arbejdsdage på 20 timer med mængder af kaffe, sandwiches og matadormix på menuen! Med afsæt i mine 28 på TV og i møderne med mange store personligheder fra sportens, de kongeliges og kulturens verden og naturligvis mødet med helt almindelige mennesker, inviterer jeg tilhørerne med bag skærmen og beskriver, hvordan TV bliver til. Jeg tager også tilhørerne med bagom kameraerne og beskriver mine møder med  personligheder som tennisstjernen Bjørn Borg, bokseren Mike Tyson, præsidentpraktikanten Monica Lewinsky og mange andre.

 

Referencer:

 • Ledernes Hovedorganisation
 • Djøf
 • FL Smith A/S
 • Leo Pharma A/S
 • LyLe
 • Birte Christiansen, BeClear Aps
 • Charlotte Munch, Venstre i Hvidovre
 • FOF SydØst
 • Nine Eyewear A/S
 • Grønbech Kommunikation
  Molecule Consultancy
 • Kragerup Gods

 

Udtalelser:

Nogle konferencierer lader debattørerne overtage styringen; andre styrer så stramt, at den provokation, underholdning og inspiration debattørerne skal levere, stivner og dør. Men så er der konferencierer som Line Baun Danielsen. Jeg havde fornøjelsen af at være under Lines kompetente ledelse til et større arrangement for Lederne. Hun styrede med en tilstrækkelig løs hånd, så hun fik det bedste frem i os der var på podiet og hun gav af sig selv, så hele arrangementet blev menneskeligt og nærværende.  Men bedst af alt, så var hun forberedt! Det hører til sjældenhederne, at jeg er blevet interviewet i 45 minutter af konferencieren OG har modtaget researchnoter på mine med-kombattanter før event’en. Meget professionelt.

Charlotte Mandrup, forfatter og ledelsesrådgiver

 

”I forbindelse med FLSmidths fokus på arbejdsmiljø fortalte Line om sine oplevelser omkring arbejdsmiljø og stress. 300 medarbejdere fulgte Lines medlevende fortælling om den stress hun selv har oplevet, og de fik gode råd til at se faresignalerne og undgå samme situation. Vi kunne mærke Line brænde for denne personlige fortælling, som gav masser af stof til eftertanke.”

Mads Sunesen, FL Smith A/S Valby

 

Forespørg på en eller flere speakers

Udfyld nedenstående, så får du en hurtig tilbagemelding vedr. jeres arrangement, tidspunkt og pris.

 • Dine kontaktinformationer
 • Tryk SEND, så vender vi hurtigt tilbage med information om den eller de speakers du spørger til.