Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bliv medlem af netværket, som udvikler:

De dygtigste marketingledere i Danmark

Gruppemøderne er levende og inspirerende. Du vil få et personligt og fagligt udbytte, uanset om du er leder eller du sidder alene med ansvaret for en marketingfunktion. Gennem indlæg af eksterne specialister og sparring med de andre medlemmer i netværket får du:

  • Overblik over fagets discipliner
  • Indsigt i NYE metoder og værktøjer
  • Kendskab til marketing-teknologi
  • Viden om processer og samarbejde

Så du kan:

  • Tage ansvar for markedsføring på et strategisk niveau
  • Lede en marketingafdeling
  • Udfordre bureauer og it-partnere
  • Skabe fremragende resultater for din virksomhed

Du kan søge om optagelse når som helst.

Bestil mere info om medlemskab, fordele, pris etc.:

  • Send en mail om din interesse til: Bjarke@marketcommunity.com
  • Eller ring til Bjarke Stemann, Partner, Marketcommunity på 21 60 23 00

Møde kalender:

Social Media & Influencer marketing
7. juni 2018
Brugen af sociale media steg med 21% fra 2016-17, og 95% af de 18-34-årige brugere følger brands på Facebook. Men Bloggere og YouTubere har for længst overtaget mikrofonen som de unges rollemodeller og kilder til, om brands er cool eller ej. Derfor investerer mange virksomheder i Influencer marketing, og 84% oplever det som en succes. I 2016 blev der registreret mindst 6,8 millioner brand-sponserede influencer-posts på sociale media. I 2017 er tallet fordoblet, og for 2018 er prognosen hele 24,2 millioner. På dagens netgruppe møde vil vi prøve at få overblik over mulighederne i de vigtigste SoMe kanaler, som Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat etc. En ekspert lægger for med et kvalificeret bud på, hvordan det sociale univers udvider sig de næste år.

Digitale kampagner
21. august 2018
Den gennemsnitlige click-rate for banner-ads er nede på 0,06%, men samtidig har alene New York Times over 30 målrettede e-mail nyhedsbreve med en gennemsnitlig åbningsrate på ca. 70%. Så differentieret er det digitale kampagne-univers. På dagens møde vil vi prøve at tegne et overblik over digitale værktøjer, vi har til rådighed. Fra websites og e-mails til Marketing Automation og programmatic buying. Hvad virker nu, og hvad vil vi se i nærmeste fremtid? På strategisk niveau gælder det om at finde det optimale digitale marketing-mix for sin virksomheder og blandt andet finde ud af, hvordan man kan arbejde dynamisk med tilpasning og optimering.

Branding og kommunikation
10. oktober 2018
Et godt brand kan som bekendt kaste guld over et produkt eller en virksomhed. Men hvad skaber et godt brand anno 2018? Og nok så vigtigt: Hvordan udvikler man sit brand med sikker hånd, når personlig dialog og 1:1 kommunikation bliver normen, og kompleksiteten stiger med raketfart? Fra et strategisk udgangspunkt vil vi adressere brand management udfordringerne nu og i de næste år. Hvor langt kan og skal man styre brandet? Og hvordan kan man arbejde med storytelling på mange platforme?

Content, produktion og publicering
22. november 2018
Content marketing er en af de hurtigst voksende discipliner i vores fag. For eksempel vil 70% af B2B virksomhederne bruge en større del af budgettet på content marketing næste år. De mest optændte fortalere går så vidt som at sige, at de fleste virksomheder fremover først og fremmest skal se sig selv som publishers, der ’også sælger produkter’. Uanset om man vil gå så langt, er der ingen tvivl om, at det er en fordel, hvis man får en dybere indsigt i produktion og formater. Ikke mindst i video-content, som for alvor boomer i denne tid. Man taler om COPE (Create Once, Publish Everywhere). Hvordan eksekverer man denne strategi i praksis, og er der nogle praktiske tips og tricks, vi kan tage med?

Fremtidens krav til marketingledere
5. februar 2019
Hvilke krav skal vi leve op til som marketingledere? I en tid, hvor markeder udvikler sig med lynets hast, og nye muligheder viser sig, skal marketing mere end nogen sinde drive virksomhedens udvikling. Men samtidig er konkurrencen hårdere og opgaverne mere komplekse. Det stiller nye krav til os som ledere. På dagens møde kigger vi på marketings rolle, og hvilke personlige og faglige kompetencer, vi har brug for, hvis vi fortsat skal levere resultater.

Kundebilledet
20. marts 2019
Vi er vant til at tale om målgrupper. Men hvad er det i dag? Er der længere homogene grupper i markedet, og hvordan ser de i givet fald ud? Kan vi skabe kundebilleder, der både er retvisende og operationelle, og hvor får vi data fra? Fra Business intelligence? Fra Social Media listening? Eller måske fra Gruppeanalyser, Web-analyser eller Netpromoter Scores? Vi udveksler erfaringer om, hvordan vi bruger vores kundebillede aktivt, og hvordan vi måske arbejder med segmenter og personas.

Digitale marketingværktøjer
9. maj 2019
Udviklingen i sig selv kræver nye marketingværktøjer, der kan gøre os klogere og mere effektive. Strømmen af nyheder kan gøre én svimmel. Fra Automation og Business Intelligence til bedre projektledelse og værktøjer til at gøre daglige processer mere agile. Alene Slack har på få år fået tusindevis af brugere verden over. Vi udveksler erfaring og synspunkter om, hvad der virker for os hver især.

Marketingafdelingen – organisering, opgaver og processer
27. august 2019
For mange marketing-ansvarlige er dagligdagen en prioriterings-øvelse: Vi har flere muligheder, end vi har penge til at udnytte. Og arbejdsbyrden for en marketingleder har ingen øvre grænse. Man kan altid analysere mere, følge endnu bedre op på aktiviteterne, indhente mere viden om konkurrenterne. På dagens møde taler vi om, hvilke opgaver, der er henholdsvis ’need to do’ og ’nice to do’. Hvordan prioriterer vi arbejdet i praksis, og hvordan delegerer vi?

Samarbejde med bureauer
2. oktober 2019
Reklamebureauer, mediabureauer, eventbureauer og PR-bureauer. Der står heldigvis mange klar til at hjælpe os derude. Spørgsmålet er, hvordan vi vælger dem, der er bedst for os. Hvad har vi brug for? Hvordan kan vi lave en fair proces, som giver os de nødvendige svar? Og nok så vigtigt; hvordan etablerer vi et frugtbart samarbejde, som giver optimale resultater? På dette møde arbejder vi med, hvordan vi får et det bedste udbytte.

Marketingstrategi og planer
13. november 2019
Strategi er som bekendt at være afklaret om, hvad man skal sige ’nej’ til. Mens planlægning er at skrive en drejebog for de ting, man så siger ’ja’ til. Med knap 2 måneder til et nyt kalenderårs start kigger vi på, hvordan man kan komme godt igennem processen og gøre sig klar til marketingåret 2019. Vi deler erfaringer om, hvad der virker for os, og hvad man måske skal undgå.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.