Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

(Modelfoto)

Bliv medlem af netværket, som udvikler:

De dygtigste marketingledere i Danmark

Gruppemøderne er levende og inspirerende. Du vil få et personligt og fagligt udbytte, uanset om du er leder eller du sidder alene med ansvaret for en marketingfunktion. Gennem indlæg af eksterne specialister og sparring med de andre medlemmer i netværket får du:

 • Overblik over fagets discipliner
 • Indsigt i NYE metoder og værktøjer
 • Kendskab til marketing-teknologi
 • Viden om processer og samarbejde

Så du kan:

 • Tage ansvar for markedsføring på et strategisk niveau
 • Lede en marketingafdeling
 • Udfordre bureauer og it-partnere
 • Skabe fremragende resultater for din virksomhed

Du kan søge om optagelse når som helst.

Bestil mere info om medlemskab, fordele, pris etc.:

 • Send en mail om din interesse til: Bjarke@marketcommunity.com
 • Eller ring til Bjarke Stemann, Partner, Marketcommunity på 21 60 23 00
 • Eller send kuponen neden for og få tilsendt information

Planlagte møder:

Social Media & Influencer marketing
7. juni 2018
Brugen af sociale media steg med 21% fra 2016-17, og 95% af de 18-34-årige brugere følger brands på Facebook. Men Bloggere og YouTubere har for længst overtaget mikrofonen som de unges rollemodeller og kilder til, om brands er cool eller ej. Derfor investerer mange virksomheder i Influencer marketing, og 84% oplever det som en succes. I 2016 blev der registreret mindst 6,8 millioner brand-sponserede influencer-posts på sociale media. I 2017 er tallet fordoblet, og for 2018 er prognosen hele 24,2 millioner. På dagens netgruppe møde vil vi prøve at få overblik over mulighederne i de vigtigste SoMe kanaler, som Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat etc. En ekspert lægger for med et kvalificeret bud på, hvordan det sociale univers udvider sig de næste år.

Digitale kampagner
21. august 2018
Den gennemsnitlige click-rate for banner-ads er nede på 0,06%, men samtidig har alene New York Times over 30 målrettede e-mail nyhedsbreve med en gennemsnitlig åbningsrate på ca. 70%. Så differentieret er det digitale kampagne-univers. På dagens møde vil vi prøve at tegne et overblik over digitale værktøjer, vi har til rådighed. Fra websites og e-mails til Marketing Automation og programmatic buying. Hvad virker nu, og hvad vil vi se i nærmeste fremtid? På strategisk niveau gælder det om at finde det optimale digitale marketing-mix for sin virksomheder og blandt andet finde ud af, hvordan man kan arbejde dynamisk med tilpasning og optimering.

Branding og kommunikation
10. oktober 2018
Et godt brand kan som bekendt kaste guld over et produkt eller en virksomhed. Men hvad skaber et godt brand anno 2018? Og nok så vigtigt: Hvordan udvikler man sit brand med sikker hånd, når personlig dialog og 1:1 kommunikation bliver normen, og kompleksiteten stiger med raketfart? Fra et strategisk udgangspunkt vil vi adressere brand management udfordringerne nu og i de næste år. Hvor langt kan og skal man styre brandet? Og hvordan kan man arbejde med storytelling på mange platforme?

Content, produktion og publicering
22. november 2018
Content marketing er en af de hurtigst voksende discipliner i vores fag. For eksempel vil 70% af B2B virksomhederne bruge en større del af budgettet på content marketing næste år. De mest optændte fortalere går så vidt som at sige, at de fleste virksomheder fremover først og fremmest skal se sig selv som publishers, der ’også sælger produkter’. Uanset om man vil gå så langt, er der ingen tvivl om, at det er en fordel, hvis man får en dybere indsigt i produktion og formater. Ikke mindst i video-content, som for alvor boomer i denne tid. Man taler om COPE (Create Once, Publish Everywhere). Hvordan eksekverer man denne strategi i praksis, og er der nogle praktiske tips og tricks, vi kan tage med?

Fremtidens marketingleder
Tbd 2019
Marketinglederens opgave er under forandring på alle planer: Indhold, kompetencer og indflydelse. På mødet prøver vi at se fremad og beskrive opgaven, hvad vi som marketingansvarlige skal kunne samt de organisatoriske rammer, der skal være til stede for at vi lykkes.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.