Tonsbakken 12, 2740 Skovlunde

Cool Gray kommunikationshus

Ønsker du en samarbejdspartner med forretningsforståelse og som gør en helhjertet indsats for at få indsigt i jeres udfordringer og markedsmuligheder. Som arbejder med at udvikle kommunikantionsanbefalinger, der styrker jeres tilstedeværelse. Og som skaber stærke kreative løsninger, der styrker jeres fortælling i markedet.

Alt sammen naturligvis funderet i, at købmandsskabet er på plads, så vi sammen med jer sikrer, at marketingbudgetterne rækker længere og I kan få mere for mindre. Cool Gray er et stort kommunikationshus med 180 særlige kompetencer samlet ét sted. Det gør det nemt for jer at udkomme. Og nemt for os at styre den kreative proces fra ide til færdigt produkt.

Vi har specialister inden for strategi, design og branding, digital marketing, foto, tekstil og merchandise produktion, print- og trykproduktion – og lager og logistik. Og ingen opgave for stor eller udfordring for besværlig. Vi kan håndtere din opgave fra idé til udvikling og produktion – og distribution til din slutkunde. Og vi gør det med stort engagement.

Book et møde og høre mere om, hvordan vi arbejder strategisk, kreativt og sammen med jer om et fælles mål – at skabe positiv opmærksomhed omkring jeres brand og en bedre bundlinje.

 

BESØG WEBSITE

Nye samarbejder