Bonstang & Jordbærkage? Sig navnet…

Lagkagehuset har på imponerende kort tid, sat sig i en solid førerposition på det danske marked for kvalitetsbrød og kager.

Derfor var det tid til at prøve kræfter med nye markeder med helt andre brødtraditioner. Første destination blev London, hvor Lagkagehuset slog dørerne op under brandet Ole & Steen den 19. december 2016.

I den forbindelse blev Dwarf valgt til – med lynets hast – at udvikle en enkel webshop til det engelske marked, så Lagkagehuset kan eksperimentere med, hvilke brød, kager, frokostretter og services, der fungerer for engelske gentlemen & women.

Når man kun har seks uger til deadline, er man nødt til at starte ræset lidt tæt på mållinjen. Derfor er platformen bygget som en modificeret Shopify, SAAS løsning, hvor Dwarf har udviklet de elementer, der gør det muligt at håndtere pickup på flere lokationer, udbringning i specifikke postnumre, produkter der kun kan hentes varme og et enkelt setup ift. praktisk håndtering i bageriet og koblingen til Ole & Steens ERP.

Det har været 100% projekt-aikido. 1) Vi vil gerne have dén effekt/funktion. 2) ”The shopify-computer says no”. 3) Vi drejer ønsket en kvart omgang… Voila! Ikke perfekt, men live.

Resultatet er en indbydende, responsiv webshop, hvor englændere der bor i nærheden, kan bestille deres morgenkrydder. Eller stew – som er populært på dé længdegrader. Shopify kan ikke håndtere alt hvad hjertet begærer af digitale brugeroplevelser – men for pokker – man kan komme hurtigt i luften og begynde at lære de mange nye kunder at kende. Og det er dét, Lagkagehuset havde brug for.

Læs hele casen på Dwarfs hjemmeside.

Denne case er publiceret af: Dwarf