Blockbuster: Ny streamingtjeneste tager kampen op mod de store

Med et tredoblet besøgstal, en 81% højere konverteringsrate og over 300.000 danske kunder har Blockbuster i 2017 formået at opnå en stærk position på det danske streamingmarked.

De fleste kender Blockbuster fra de butikker, hvor man tidligere kunne leje film og computerspil. Butikkerne hører dog fortiden til, for i dag er Blockbuster en rendyrket streamingtjeneste under TDC med over 8.000 filmtitler.

InboundCPH og Blockbuster indgik et samarbejde i slutningen af 2015. Formålet var – gennem søgemaskineoptimering (SEO) af det website, der udgør streamingtjenesten – at øge kendskabsgraden til tjenesten og derved øge antallet af nye kunder.

200 % FLERE BESØGENDE FRA GOOGLE
Resultatet af det toårige samarbejde er, at besøgstallet fra Google til Blockbusters danske website er steget med 200,71 % i perioden fra januar til november 2017 sammenlignet med samme periode forrige år – svarende til et sekscifret antal flere besøgende hvert år.

Konverteringsraten er steget med 81,61 %, fordi Blockbuster er blevet synlig på mere relevante søgeord, der i højere grad fører til konverteringer. Blockbuster er i dag mere synlig på Google end Netflix og HBO Nordic og har i dag over 300.000 registrerede danske kunder.

»Der er ingen tvivl om, at for os har SEO givet rigtig god mening. Jeg havde ret store forventninger til, hvad det skulle løfte, når vi satte strøm til det – og de forventninger er blevet indfriet. Desuden har samarbejdet med InboundCPH haft stor indflydelse på økonomien i vores andre marketingkanaler.«
– Steffen Trannerup, Marketing Director i Blockbuster.

Læs hele casen på InboundCPH’s website.

Denne case er publiceret af: InboundCph