Dwarf byder velkommen til Marianne Parlov, nyansat Senior Projektleder!

Marianne medbringer masser af erfaring fra bureaubranchen, hvor hun bl.a. har været hos Charlie Tango og Republica. Derudover er hun tidligere virksomhedsejer og marketingsekspert!

Den digitale branche tiltaler Marianne fordi den er konstant udvikling:
– Jeg kan godt lide at føle, at jeg bliver holdt til ilden, og at der sker noget nyt hele tiden – og det gør der jo i høj grad indenfor digitale løsninger! Man kan være midt i et projekt og have et behov, som tidligere kun kunne løses på en bestemt måde, men pludselig er der dukket nye og bedre muligheder op, som gør løsningen mere fleksibel. Den dynamik, syntes jeg er vildt spændende!

Det er netop Mariannes brede erfaring hun glæder sig til at bruge i sin nye stilling:
– Som tidligere virksomhedsejer er jeg vant til at have mange bolde i luften, og dette er også en kvalitet, jeg kan overføre til mit arbejde nu og de daglige udfordringer, man møder i forbindelse med kundernes digitale projekter.
– Fordi jeg har en lang erfaring som projektleder, er jeg vant til at håndtere de forskellige problematikker, der opstår i projekterne. Det gør, at jeg ikke er bange for at kaste mig ud i ukendte situationer, fordi jeg tror på og har erfaret mange gange, at man altid kan finde en løsning på alt. Og så er det jo også bare en endnu federe “Yes!”-følelse man har efter at have løst den slags problematikker med succes!

Denne case er publiceret af: Dwarf