Dwarf byder velkommen til Katja Elm Jensen, nyansat Marketing Automation Konsulent!

Med erfaringer fra Coop, Oracle og K.W. Bruun, har Katja specialiseret sig i Marketing Automation og målrettet kommunikation på digitale kanaler.

Uddannet indenfor marketing, har Katja masser af erfaring fra branchen:
– Mine tidligere stillinger har været meget forskellige. Jeg er uddannet indenfor marketing, som jo egentlig ikke er så teknisk en uddannelse. Jeg fik i forbindelse med et praktikophold mulighed for at arbejde en del i Responsys. Det viste sig at være et godt træk, da det har vist sig at danne et godt fundament for hvor jeg er i dag! Jo mere ansvar jeg fik – hovedsageligt kampagner, dynamisk indhold og programmer – jo mere begyndte jeg også at interessere mig for den tekniske del!

– Jeg ser det som en fordel at være kommet til hvor jeg er til i dag gennem en lidt anderledes vej. Det har givet mig muligheden for at blive god til at sætte mig i kundes sted, og få afdækket de problemer og behov som kunden måtte have, og derved hjælpe dem med at optimere deres kommunikation med deres kunder – for mig er dét nemlig hvad marketing handler om.

Hos Dwarf glæder Katja sig til at blive en del af et specialist-team:
– Jeg kan godt lide, at jeg hos Dwarf er omgivet af et engageret MA team bestående af en blanding af teknisk tunge udviklere og skarpe marketingsspecialister. Jeg er gladest når jeg har hænderne i grøden og roder med data og systemer, og ser frem til at have nogle nørdede snakke om forskellige løsninger eller udfordringer med teamet!

Denne case er publiceret af: Dwarf