Dwarf og Innovationsfonden indleder samarbejde

Innovationsfonden, der årligt uddeler 1,4 mia. kr. har valgt Dwarf som digital samarbejdspartner. Bureauet skal stå for design og udvikling af nyt website til Fonden.

At skabe vækst er en ret så omfattende proces, en proces der indebærer masser af dokumentation, data, cases, historier, og kyndig vejledning. Derfor er fokuspunktet for det nye site, at facilitere, at Innovationsfondens flere tusinde brugere er klædt på til at søge midler til deres projekter.

– Det er tydeligt, at Innovationsfondens arbejde har en stor indflydelse på vækst og udvikling i Danmark. Det nye site kommer til at facilitere, at Innovationsfonden kommer endnu tættere på brugerne, og at ansøgere er forberedt til ansøgningsprocessen, udtaler Tobias Støier, Senior Creative Strategist hos Dwarf.

Innovationsfondens digitale ambition er at skabe relevans og interaktivitet for deres håbefulde ansøgere via en ny hjemmeside.

Sitet skal kommunikere styrken, størrelsen og bredden af Innovationsfondens portofolio ved at illustrere og visualisere de investeringshistorier, der er at finde hos fonden.

Derfor er platformen også centreret omkring visuel storytelling, der, båret af billeder og andre rige medier i stedet for tekst, skal tydeliggøre Innovationsfondens services.

– Vi ser det som essentielt at at iscenesætte de gode iværksætterhistorier, der demonstrerer både at Innovationsfonden er en dygtig sparringspartner på projekter, og at de som helhed gør en forskel for Danmarks brand.

– Ved at illustrere og forbedre formidlingen af det utal af interessante historier, der allerede findes, ønsker vi at fremvise den værdi investeringerne tilfører Danmark. Derfor er det, at få muligheden for at hjælpe Fonden med at skabe digital intimitet med deres brugere, en stor motivation for mig, slutter Tobias Støier.

Denne case er publiceret af: Dwarf