Velkommen Maks Zhovtyi – nyansat Frontend udvikler hos Dwarf

Maks blev en del af Dwarfs frontend team den 4. juni. Efter sin bachelorgrad i webudvikling, har Maks arbejdet hovedsagligt med frontend udvikling og Wordpress hos bl.a. HTML24.

Maks er drevet af en teknologisk nysgerrighed og ser frem til at udbygge sit professionelle arsenal:

– En af de ting der interesserede mig mest med Dwarf var at se bredden af teknologier bureauet arbejder med, såsom Angular, React og Vue – nogle af de mest avancerede teknologier i frontend verdenen lige nu. Jeg glæder mig til komme til at arbejde med nogle disse, og ser det som en fantastisk mulighed for at lære endnu mere, og udvikle mig professionelt.

Med en stærk baggrund i den digitale branche trives Maks med dynamiske og skiftende arbejdsforhold:

– Fra tidligere jobs har jeg indgået i mange team-konstellationer. Jeg syntes, at det har klædt mig godt på i og med at jeg har overværet hele processen i projekter, helt fra konceptudvikling til kvalitetssikring. Hos Dwarf har jeg fået kolleger der, udover at være veteraner indenfor udvikling, også er super gode holdspillere – det er meget vigtigt for mig.

Udover sine talenter som udvikler prioriterer Maks også god kommunikation med kunder og kolleger:

– Fra tidligere erfaring hos digitale bureauer har jeg arbejdet med en bred vidde af forskellige projekter for forskellige kunder, og har dermed tilegnet mig en ret så god forretningsforståelse. Jeg syntes det er vigtigt at have en god forståelse for kunden og deres forretning, således at der altid er forventningsafstemt.

Denne case er publiceret af: Dwarf