Velkommen Andreas Gade Jensen – nyansat Frontend udvikler hos Dwarf

Andreas har siden 1. maj været en del af Dwarfs frontend team.

– Jeg har hørt rigtig meget godt om Dwarf – især om de teknologier der arbejdes med. En af hovedgrundende til at jeg valgte Dwarf er, at de indenfor mit arbejdsområde som er frontend udvikling, er kendt for super fede og kreative løsninger.

Andreas ser frem til at blive udfordret af teknologier og opgaver, som han ikke har prøvet kræfter med før:

– Jeg ved, at Dwarf arbejder med en bred vifte af teknologier, og jeg glæder mig til at dygtiggøre mig selv endnu mere i disse. Dwarf har en designmæssig æstetik der skiller sig rigtig meget ud på markedet, og der skabes mange innovative løsninger her. Det er ofte løsninger med raffinerede og interessante integrationer, og jeg syntes det er fedt at mærke, at der tænkes så bredt.

Med en baggrund hos webbureauer såsom Mediastyle har Andreas opbygget et kompetencesæt som han glæder sig til at gøre brug af hos Dwarf:

– Fra tidligere arbejdspladser har jeg masser af erfaring med både med frontend- og backend udvikling, og har kendskab til diverse CMS-systemer og frameworks.

I rygsækken har Andreas derudover også talent for det kommercielle aspekt:

– I min tid hos eCapacity har jeg arbejdet meget med tracking og optimering, som handler om at skabe håndgribelige, målbare resultater. Min erfaring har givet mig indsigt i hvor vigtigt det er at kunne analysere og optimere løbende, også efter at et udviklingsprojekt er udført.

Denne case er publiceret af: Dwarf