Select Page

Author: Carsten Bjerregaard

Scratcher

Banevingen 10 2200 København NV Den bedste Leadgenerering, salgs og aktiveringsplatform. Scratcher er en online markedsføringsplatform, som skaber specialiserede spilelementer og løsninger til virksomheders online markedsføring. Fænomenet gamification, som indebærer at engagere sit publikum ved hjælp af spilelementer, er en fantastisk driver til at aktivere en given målgruppe. Med Scratcher får din virksomhed muligheden for at designe en spilløsning, der er tilpasset det behov I står med. Hvad enten det handler om Leadgenerering, awareness, loyalitetstiltag, undervisning/support eller lignende, Så har Scratcher platformen til at løse disse udfordringer Vi hjælper også virksomheder med at engagere og involvere kunder, skabe trafik...

LÆS MERE

NPS.Today

Med NPS.Today er dit NPS program på skinner på ingen tid. Mange virksomheder, som ønsker vækst gennem bedre kundeoplevelser og øget loyalitet, har både svært ved at finde den rigtige løsning, komme hurtigt i gang og især fastholde momentum.

LÆS MERE

Paula Larrain

Paula Larrain har 15 års erfaring med at styre ordet og lede et publikum igennem større eller mindre arrangementer. Med en varm, levende og topprofessionel stil, vil hun sikre, at dine kunder, medarbejdere eller medlemmer går hjem efter en god oplevelse.

LÆS MERE