Author: Bjarke Stemann

CEO Jesper Hansen, Nordiske Medier: ”Derfor er brandstory og webdesign vigtigere end kortsigtede KPI’er”

Jesper Hansen skiftede i sommeren 2019 fra at være digital direktør i Egmont Publishing til at være CEO i Nordiske Medier. I denne samtale med Marketcommunity fortæller han om sine erfaringer med, hvordan man skaber værdi som marketingleder.

Det står hurtigt klart, at års dedikation til digitalisering ikke har gjort Jesper Hansen til nørd. Uden at lægge afstand til teknologien taler han ud fra et holistisk syn på både markedsføring og ledelse. Hvilket nok er grunden til, at han er udset til at lede og udvikle Nordiske Medier fra sit beskedne hjørnekontor med den fantastiske udsigt over Nørrebro.

LÆS MERE

Marie Asmussen: ”Som udgangspunkt er reklame via influencers annoncørens eget ansvar”

Der gik et sus gennem markedsføringsbranchen, da 4 influencers i sommeren 2018 som de første blev politianmeldt for skjult reklame. Men ansvaret stopper langt fra hos influenceren. I dette interview med Marketcommunity fortæller fuldmægtig Marie Asmussen om, hvad man skal være opmærksom på, hvis man bruger influencers i sin markedsføring.

LÆS MERE

Janis Pilgaard, Digital Manager, Ege Carpets: Derfor er billeder og video vigtigst for digital identitet

Lige som et tæppe skaber stemning i et rum, skaber billeder og videoer digital identitet, hvis man spørger Janis Pilgaard. Janis Pilgaard har taget hele turen fra 100% analog marketing med tryksager og annoncer til digitalt ansvarlig hos Ege Carpets. Hun har talt med Marketcommunity om, hvad der driver digital branding og –forretning.

LÆS MERE

Quick Menu