Author: Bjarke Stemann

IT Guru Preben Mejer: Sådan vil teknologien forandre marketing for altid.

Gennem 25 år har Preben Mejer vist en unik evne til at spå om teknologiens indflydelse på vores liv. Med sin aldrig svigtende interesse er han stadig fuldt opdateret på de nyeste landvindinger, og han var meget præcis i sine spådomme, da Marketcommunity talte med ham om, hvor forbrugerne og marketing er på vej hen. Denne artikel er det nærmeste, vi kommer et must-read for alle marketingansvarlige.

LÆS MERE

Nikolaj Sonne fra DR’s So ein Ding:

Gennem 10 år har journalist Nikolaj Sonne som vært på programmet So ein Ding fortalt om den teknologi, som omgiver os. Med og uden vores viden. I en samtale med Marketcommunity løfter Sonne sløret for, hvordan nye teknologier vil påvirke vores måde at være forbrugere på. Der er både store fordele og store udestående spørgsmål. Forsider og bagsider.

LÆS MERE

Kina-specialist og forfatter Christina Boutrup: En forsmag på tech revolutionen, der vil forandre din marketingverden for altid

Kina-specialist og forfatter Christina Boutrup: En forsmag på tech revolutionen, der vil forandre din marketingverden for altid I sin bog Den Store Tech Revolution fra efteråret 2018 har Christina Boutrup taget temperaturen på den teknologiske udvikling i Kina. Og den er gloende varm. Marketcommunity har talt med forfatteren, som betegner bogen som et wake-up-call. Til erhvervsledere i det hele taget og ikke mindst til marketingfolk. Hvis du troede, at Kinas buldrende erhvervsliv stadig mest er en stor fabrik, som producerer til den vestlige verden, er det tid til at vågne på. Ifølge Boutrup er kineserne langt foran os inden...

LÆS MERE

Løve og investor Peter Warnøe melder klart ud

Det er ikke kun på DR, at der er noget Løvernes Hule over Peter Warnøes revir. Marketcommunity har besøgt en af Danmarks flittigste iværksættere i hans grotte i hjertet af København til en snak om, hvad de mest succesfulde marketingfolk gør bedre end andre. Ikke mindst, når det handler om iværksættere. Når man selv har været iværksætter i 30 år, og når man som investor har skullet tage stilling til hundredevis af business-cases, pitches, Go-to-market planer, så opbygger man efterhånden en erfaring om, hvad der skal til at skabe en succes.

LÆS MERE

Quick Menu

SEMINAR-KALENDER

Populære film…

Loading...

Følg os på Facebook