Hvad kan vi lære af verdens bedste content reklamer?

Selv om man ikke har de samme penge til rådighed, som store koncerner har, kan man jo godt kigge dem i kortene for at se, om man kan lure dem nogle kunster af. For eksempel inden for content marketing. Især når man kan blive lidt underholdt samtidig.

To eksempler på exceptionelt vellykkede content reklamer er fra henholdsvis flyselskabet Emirates og pastaproducenten Barilla.

  • Emirates har lavet en serie af events hos deres samarbejdspartnere (det vil sige, sportshold som de sponserer), som både har underholdt tilskuerne, og som de har filmet og promotet på nettet. Se dem, de er vidunderlige. En af dem (baseball) har fået 35 millioner visninger på 6 år, og den er så gennemført tænkt og eksekveret, at man bare må overgive sig: https://www.youtube.com/watch?v=chhh4-2plYY. De har senere fulgt op med flere varianter inden for andre sportsgrene, som er populære andre steder.
  • Barilla har i samarbejde med blandt andre Roger Federer iscenesat nogle små events, som resulterer i nogle feel-good film. Den i skrivende stund seneste, ”The Promise” fik 5 millioner views på de første 10 dage. Ikke

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL