Relevans og tocifrede svarprocenter

MARKET har besøgt TDC. Nærmere bestemt Anders Sørensen, som er en af de mest succesfulde CRM personer i Danmark. Flere gange vinder af Postens Direct Marketing Pris og kåret til Årets Marketingstrateg 2008, mens han endnu var hos Danske Bank. For blandt andet at tale om, hvorvidt loyalitetsprogrammer reelt gør kunderne loyale.

Hvis vi skal spørge nogen om, hvad CRM går ud på, så skal vi vel spørge dig. Men lad os lige starte et sted. Hvad er det egentlig, du laver hos TDC?

Jamen, der sidder jeg med ansvaret for vores CLM, som det hedder hos os. Det står for Customer Lifecycle Management. Det kunne også have heddet CRM eller DM. Kært barn har mange navne. Men i grunden handler det om; hvordan går vi til vores kunder? Hvordan behandler vi vores kunder? Hvordan kommunikerer vi med vores kunder? Med det formål at holde længere på dem og sælge mere til dem. Det er sådan set det, jeg laver.

Kan du prøve at forklare forskellen på begreberne, CRM, DM og CLM, som er noget nyt for mig. Er det bare et sammensurium, eller er der forskel?

Det er der nok.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL