Morten Boye, Carlsberg Marketing VP: "Mit bud på at skabe kommerciel succes gennem marketing"

Carlsberg er blandt de få danske BtC virksomheder med global rækkevidde, og aktiekursens udvikling vidner om kontinuérlig kommerciel succes. I denne samtale med Marketcommunity fortæller VP Marketing Morten Boye om sit syn på, hvordan man driver BtC vækst gennem marketing. Spoiler alert: Der er guldkorn at hente, uanset om man er stor eller lille, i BtB eller BtC.

Efter at have været VP Marketing Danmark med ansvar for markedsføring, produktudvikling, channel marketing, value management og category management for det danske hjemmemarked, tiltrådte Morten Boye i august 2019 en nyoprettet stilling som VP Capabilities for Growth. En position med globalt ansvar for, at Carlsberg har de nødvendige kommercielle kompetencer, organisationen, strukturen og de processer, der er nødvendige for at komme i mål med koncernens globale strategi Sail ’22.

Tillykke med jobbet, det lyder som en fantastisk udfordring for dig. Hvorfor er der behov for sådan en funktion i en virksomhed som Carlsberg

Tak. Det er også spændende. Ellers havde jeg heller ikke forladt mit tidligere job, som efter min mening var Danmarks bedste marketingjob.

Der er sket det, at vi har defineret en strategi på

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL