Sådan får du højere åbnings - og klikrater på dit nyhedsbrev!

E-mail markedsføring er efterhånden blevet en fast del af de fleste virksomheders marketingmix - de har nemlig forstået, at de skal bruge nyhedsbrevet

Men hvordan kan du få både højere åbnings - og klikrater og færre afmeldinger på din nyhedsbreve? Det findes der faktisk en løsning på - nemlig segmenterede e-mail kampagner.

Flere undersøgelser viser, at segmenterede e-mails performer bedre på alle parametre. Mailchimp lavede en undersøgelse, som kom frem til, at åbningsraten i segmenterede e-mail kampagner i snit er over 14% højere end ved brug af ikke-segmenterede e-mail kampagner. Og at godt 100% flere i snit klikker i segmenterede e-mails frem for de generiske. Undersøgelsen viste også, at gennemsnittet for afmeldinger faldt med over 9% ved brug af segmenterede e-mails.

Undersøgelsen er fra 2017, men tendensen gælder stadig her i 2019. Vi drukner nemlig i e-mails, så hvis vi ikke bliver draget ved første øjekast på emnelinjen, lader vi bare være med at åbne mailen, og så er alt dit gode arbejde spildt.

Derfor skal du gøre dig umage, når du kæmper om folks opmærksomhed - og om deres moneter, og det kan

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL