Ram den ønskede målgruppe med Audience Targeting

I dag er mængden af mennesker der har adgang til internettet enormt. Det betyder, at forskellige etniciteter, præferencer og kulturelle forskelligheder aldrig har været mere differentierede.

Gennem årenes løb, har online marketing udviklet sig så markant, at det i dag er muligt på baggrund af en masse algoritmer, statistik og data muligt at specificere sine annoncer, i alle former, til den tiltænkte målgruppe. Det refereres til som Audience targeting og denne form for niche markedsføring bliver større og større. Takket være blandt andet Google og Facebook, er vores audience indsigter blevet markant tydeligere og repræsentative.

Selvom kampagner med audience targeting, i mange henseender kan være en god ide til at skabe øget opmærksomhed om et produkt, bliver man som udbyder være yderst agtsom omkring racemæssige stereotyper som ikke ønsker en målretning.
Så selvom vi kan skabe forskellige annoncer for forskellige grupper, frem for blot at segmentere efter niche, skal reklame holde trit med udviklingen af forbrugerværdigt indhold og tage højde for hele konteksten for de enkelte publikummer.

Overordnet set, kan der skelnes mellem tre marketing strategier

  1. The undifferentiated strategy: alle forbrugere/kunder bliver

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL