Sådan sammensætter du en effektiv B2B-kunderejse

Hvis du arbejder med digital markedsføring, er det formentligt ikke første gang du hører om kunderejsen. De fleste gennemgange af strategien tager dog udgangspunkt i B2C -markedet, og er ofte baseret på e-handel. Kunderejsen er imidlertid også et utrolig effektivt rammeværk for B2B-virksomheder, som kan hjælpe dig med at skabe lønsom vækst. I denne artikel får du inspiration til, hvordan du kan sammensætte en effektiv kunderejse baseret på din B2B-målgruppe.

Digital markedsføring handler overordnet set om at skabe kontakt og etablerer en relation til din målgruppe med henblik på at få dem til at konvertere – altså gøre det, du ønsker de skal gøre. Der findes utrolig mange redskaber og strategier, der kan hjælpe dig med netop dette, og af disse er kunderejsen uden tvivl en af de mest vel- og anerkendte strategier. Det er for eksempel den strategi, som Google selv anbefaler, at virksomheder bruger til at målrette deres digitale aktiviteter.

Kunderejsen er utrolig alsidig fordi, den tager udgangspunkt i målgruppen, og derfor kan anvendes på tværs af brancher. Det er altså ikke kun B2C-virksomheder, der kan drage nytte af rammeværket.

Kort om kunderejsen

Helt grundlæggende går processen

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL